Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
mogplus8  
#1 Posted : Sunday, May 06, 2018 10:43:44 PM(UTC)
mogplus8

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/5/2018(UTC)
Posts: 9

The subject is the question. I have found that entering values with a slider is clunky and inaccurate (especially as floating values are display to three decimal places!), but so far I have not been able to discover how to use the keyboard to enter data or values. Is there a way, or am I going to have to invest in a hyper accurate mouse?...
Thanks, Ian
EmbrioAdmin  
#2 Posted : Monday, May 07, 2018 3:33:08 AM(UTC)
EmbrioAdmin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/11/2014(UTC)
Posts: 615

Thanks: 1 times
Was thanked: 35 time(s) in 32 post(s)
You should be able to right click on the value and select to edit it. Is that working for you? I think you have to right click specifically on the value and not the name area. Maybe I should change it so you can right click anywhere on the input and select which to change.
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error