Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
scott@scottelford.biz  
#1 Posted : Saturday, September 08, 2018 4:09:38 PM(UTC)
scott@scottelford.biz

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/31/2017(UTC)
Posts: 54
Australia

Thanks: 1 times
Could you build into the logic gates the ability to add extra input gates the same way that you can add or remove a set eg multi step or last triggered.

In my current project I have 5 OR gates feeding each other where as it would be grate to one OR gate with multiple inputs.

I also have many AND gates with 3 inputs, hence 2 AND gate 1 feeding the next as the output requires 3 input to get an output.

This ability across all the gates would be a handy addition.

Edited by user Saturday, September 08, 2018 4:11:57 PM(UTC)  | Reason: Info update

scott@scottelford.biz  
#2 Posted : Monday, September 10, 2018 4:16:03 PM(UTC)
scott@scottelford.biz

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 5/31/2017(UTC)
Posts: 54
Australia

Thanks: 1 times
I have built a couple of custom nodes for logic gates and they work but it's a pain in the butt to have to build a custom node for every different number of inputs required.
EmbrioAdmin  
#3 Posted : Monday, September 10, 2018 5:45:13 PM(UTC)
EmbrioAdmin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/11/2014(UTC)
Posts: 615

Thanks: 1 times
Was thanked: 35 time(s) in 32 post(s)
Thanks for the second post I forgot to reply to the first. Unless I'm misunderstanding what you are doing, I believe you should be able to do what you need by just changing the blend mode of an input.

Assuming you are using all activation inputs and outputs, say you have 3 activation outputs all connected to the same input activation. If you need all outputs to be 1 for the input to be 1, then a multiply blend mode should do the trick. If you need any of them to be 1, an additive input mode should do the trick. That's the main reason behind the activation concept, that values of 0 and 1 multiple or add together in a convenient way.

If I'm missing something, can you zip up a project that shows what you are doing and email it to me at ezra@embrio.io?
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error