Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
2 Pages12>
Installation / Setup
  Topics Replies Views Last Post
Hot Topic (New Posts) Embrio error on Linux Mint 19.0 (Tara)
Embrio won't start on Mint 19.0

mogplus8 , 10/17/2018 10:22:41 PM(UTC)
4 158 mogplus8 Go to last post Go to first unread
11/12/2018 3:50:47 AM(UTC)
New Posts Multi input logic gates
Add extra inputs to gate logic

scott@scottelford.biz , 9/8/2018 4:09:38 PM(UTC)
2 258 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
9/10/2018 5:45:13 PM(UTC)
New Posts Slow to respond
The program is slow to respond during building up project

scott@scottelford.biz , 8/30/2018 4:09:02 AM(UTC)
14 685 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
9/8/2018 8:10:34 AM(UTC)
New Posts Installation succefull but embrio2 don't start!!!
Installation succefull but embrio2 don't start!!!

fasasoftware@gmail.com , 5/23/2017 9:02:25 AM(UTC)
6 2,936 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
6/10/2018 10:15:20 AM(UTC)
New Posts Embrio communication
Embrio cant communicate with Arduino

pertti.salopsc@gmail.com , 9/21/2017 6:04:29 AM(UTC)
3 2,392 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
9/24/2017 8:57:34 AM(UTC)
New Posts cant connect to arduino/controllino [+1]
jaap31 , 9/5/2017 12:03:30 AM(UTC)
7 3,123 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
9/11/2017 4:26:02 AM(UTC)
New Posts Issues getting the application to run on Mac
EmbrioAdmin , 5/22/2017 3:50:13 PM(UTC)
5 3,709 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
8/8/2017 6:11:35 PM(UTC)
New Posts I can not connt to arduion
mohammed , 7/26/2017 1:35:21 PM(UTC)
7 3,997 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
8/6/2017 7:11:46 AM(UTC)
New Posts Mac OSX support
Mac OSX support

MicaSbg , 7/17/2015 7:46:30 PM(UTC)
9 6,089 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
7/26/2017 3:25:14 AM(UTC)
New Posts connection bug
initial connection...

doncrush , 3/7/2015 4:34:08 AM(UTC)
19 9,152 lzj1214 Go to last post Go to first unread
7/24/2017 1:10:14 AM(UTC)
New Posts full version licenses
Salam , 1/13/2017 2:59:04 AM(UTC)
4 2,337 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
5/21/2017 3:06:36 PM(UTC)
New Posts Arduino timeout upon connecting
Problem with connecting, and uploading from Embrio

torke0013@gmail.com , 8/17/2016 10:48:41 AM(UTC)
7 3,831 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
12/12/2016 1:40:23 PM(UTC)
New Posts Wemos D1
Attempting to connect Wemos D1 to Embrio.

kevshouse , 11/28/2016 12:12:24 PM(UTC)
3 1,284
New Posts Arduino Leonardo
maskwith@optusnet.com.au , 5/14/2016 9:08:12 PM(UTC)
5 3,207 maskwith@optusnet.com.au Go to last post Go to first unread
5/20/2016 7:36:33 PM(UTC)
New Posts Forgot password
I forgot my password

SomeAssembly , 2/2/2016 10:31:47 AM(UTC)
3 3,087 EmbrioAdmin Go to last post Go to first unread
2/2/2016 12:16:05 PM(UTC)
Show Topics Mark this forum as read
2 Pages12>
Search Forum    OK
Forum Jump  
New Posts No New Posts
Hot Topic (New Posts) Hot Topic
New Posts (Locked) No New Posts (Locked)
Announcement (New Posts) Announcement
Sticky (New Posts) Sticky
Poll (New Posts) Poll
Moved
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error