Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.
Options
Go to last post Go to first unread
MarkB  
#1 Posted : Sunday, May 08, 2022 2:36:54 AM(UTC)
MarkB

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/6/2022(UTC)
Posts: 2
United Kingdom

The only way I have been able to get the Embrio Application working on my Mac is to use it within a Parallels Windows 10 Virtual Machine.

The Application loads OK and I can connect to my Arduino Mega 2560 through USB Embrio gives the status of connected and all looks good :)

However, I create a new Agent with a Digital Input Pin 34 with Pullup and upload this to the Arduino the status shows connected and uploaded. The pin 34 reads 4.8v and and I short this pin I was expecting the Activation to change in Embrio GUI. I have also connected the Activation on the Input to an Above or Below Node and was expecting to see live connected changes.

Nothing - what ever I do I do no see the feedback in the GUI -

Also is there somewhere the compiled code from Embrio gets stored so I can view this within Arduino Application ?

Any help please much appreciated :)

Regards
Mark
EmbrioAdmin  
#2 Posted : Sunday, May 08, 2022 5:58:03 PM(UTC)
EmbrioAdmin

Rank: Administration

Groups: Administrators
Joined: 12/11/2014(UTC)
Posts: 660

Thanks: 1 times
Was thanked: 36 time(s) in 33 post(s)
The first thing I would do is just a simple digital output leaving the default pin 13, which is the on board LED. When you open a good connection, you should be able to drag the activation input above .5 and see the LED on your Arduino light up. Does that happen?
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Notification

Icon
Error